Mindfulness og coaching

Mindfulness og coaching

Hvis du gør det du altid har gjort …

Virkeligheden er at det du fokuserer på …

- får du det samme resultat som du altid har fået.

… er det du bevæger dig hen imod!

Få hjælp til at skabe positiv forandring og nå de mål og ønsker du sætter dig.

Træning i mindfulnes og coaching er hjælp til at frigøre de ressourcer der allerede er til stede indeni dig og som muliggør at du kan opnå de drømme, ønsker og mål som du sætter dig.

Som essentiel coach er jeg uddannet og trænet til at lytte, til at observere og lukke op for den drivkraft og

motivation, som ligger bag følelser, tanker og handlinger hos dig.

I min guidning i mindfulnes og i min coaching tager jeg afsæt i, at mennesket er sammensat af forskellige bevidsthedslag, - essens, personlighed og forskellige roller, der er afhængige af hvilke relationer, du indgår i. Ethvert menneske har i sin essens en række iboende værdier og ressourcer, som forløses og anvendes, når man er i balance med sig selv. Når man i det daglige kommer i ubalance – f. eks under stress eller i konflikter – kommer man ubevidst til at handle i fasttømrede ”fikserede” vaner og handlingsmønstre. Man gør med andre ord det, man plejer i stedet for at tænke, føle , handle og se de muligheder, der er behov for i nuet.

Sammen finder vi dine menneskelige ressourcer, værdier, bevidste og ubevidste motivationer, følelsesmæssige mønstre, adfærd i relationer, forsvarsmekanismer, fokus og opmærksomhed og finder klarhed, overblik og overskud til at nå dine mål og ønsker.

Vores tanker skaber vores verden og vores følelser, derfor må du mærke efter. KUN DU kan skabe dit LIV!

 

 

| © Copyright 2012 | Materialet må ikke gengives uden tilladelse jf. lov om ophavsret | Website by: Birgit Lykke |